El cercador de pòdcasts en català
RAC1 Cultura
Nandu Jubany ens descobreix les curiositats i anècdotes de la història de la nostra gastronomia. A cada capítol de 'Mengem cultura', conversa amb amics i companys de professió, autèntics savis de la cuina, que ens expliquen per què mengem el que mengem. U
Títol: Capítol 9: “Cuina de la memòria”. Un homenatge a la cuina de les mares i les àvies, amb Joan Roca
Data: 07/03/2023 05:00
Títol: Capítol 8: “Quilòmetre zero”. La cuina de proximitat, amb Fina Puigdevall, del restaurant Les Cols d'Olot
Data: 21/02/2023 05:00
Títol: Capítol 7: “Cuina i creativitat” amb Eduard Xatruch, de l’equip del restaurant Disfrutar
Data: 07/02/2023 05:00
Títol: Capítol 6: “La casualitat del formatge”. El formatge, amb Pep Palau
Data: 24/01/2023 05:00
Títol: Capítol 5: “Del porc, tot se n’aprofita?” La matança del porc, amb Jordi i Oriol Rovira
Data: 10/01/2023 05:00